Bel mij terug

Q-call biedt u snelle en flexibele administratieve ondersteuning met een ervaren, evenwichtig en betrouwbaar team!

 

 

Gratis testen!

Ervaar onze antwoordservice gratis en vrijblijvend voor 30 dagen!

Maak kennis met ons team

Femke van Doorn (Senior Agent Customer Care)


 


Samen met een gezellig team verzorgen wij zowel de eerste lijns telefonische opvang als de backoffice van meerdere bedrijven. De diversiteit maakt dat niet één dag hetzelfde is. Hierdoor blijft het werk leuk, afwisselend en uitdagend.

Monique van Bakel (Senior Agent Customer Care, Outbound Agent)Ik maak deel uit van een super team dat zich 1000% inzet voor ONZE klanten! Mijn werk is erg afwisselend, waarin ik iedere dag weer voor nieuwe uitdagingen kom te staan. Q-call staat nooit stil, en wil altijd vooruit! Met ons team werken wij hard aan de groei van ons bedrijf en onze diensten! Ik vind het leuk dat persoonlijke groei echt wordt gestimuleerd want dit motiveert enorm en houdt ons samen scherp.


 Eliza van Andel (Junior Agent Customer Care)


  

Met gepaste trots mag ik deel uit maken van dit super team! Door het afwisselende werk is geen enkele dag hetzelfde. De afwisseling in het werk en de daarbij behorende uitdagingen maken dat ik met veel plezier naar mijn werk ga. Mijn persoonlijke ontwikkeling wordt sterk gestimuleerd.

Als je voor een uitdaging komt te staan, zullen collega’s altijd klaarstaan met raad en daad. 


Martine Mulder (Manager Q-call)


 


Als manager kan ik bijna oneindig lang doorgroeien, ik ben nooit uitgeleerd. 

Ik houd mij bezig met de operationele doelen, de winstgevendheid van projecten  maar  ook met de kwaliteit binnen ons contact center. Dit doe ik door constant de  resultaten  te bewaken, bij te sturen en te zorgen voor een optimale bezetting en  een mooi  resultaat. Ik voel mij verantwoordelijk voor een goede en prettige  werksfeer zodat het  team vragen durft te stellen, open staat voor anderen, elkaar  te hulp schiet en naar  elkaar luistert. Maar mijn grootste ontdekking als manager is  dat ik iedere dag weer  ontzettend veel leer van onze klanten en mijn eigen medewerkers!